www.bugyise.hu

Alsónémedivel játszottunk szerda este

2023.02.01
Felkészülési mérkőzés:

 

Bugyi-OBO SE. - Alsónémedi 4:1


Gólok: Czili B.2, Czili D., Gábor Lukács J.


A Ritzl B., Horák Gy., Svet M., Králik B., Gáspár Zs., Róhfeld G., Szmola D., Gábor Lukács J., Czili D., Czili B., Rutterschmid K. kezdővel vonultunk a pályára az Alsónémedi elleni felkészülési mérkőzésen. Az osztálykülönbség látszódott a labdabirtoklásban, ahol a vendégek masszívan védekeztek, s kontrákra építkeztek, mi pedig probaltuk irányítani a játékot. Kettő gólos előnyre tettünk szert a szünetig, ahol nem futballoztunk rosszul, azonban több esetben is súlyos egyéni hibákat vétettünk, amely nem fér bele még edzőmeccsen sem.
A 2.félidőre érkezett Lengyel Zs., Somogyi M., Lőrincz G., Bálint N., Vertetics I., Horváth Zs., és Pekker L.A játék képe annyiban változott, hogy a tudatosságot, szervezettséget a küzdelem váltotta fel a mi részünkről, sajnos kapkodva, sietve futballoztunk.Rengeteg eladott labda volt a tengelyben, amely nem nézett ki jól, azonban a lendülettel nem volt gond, s a kapuk már többször forogtak veszélyben. Egy elkerülhető gólt kaptunk szögletből, azonban erre két gyönyörű átlövés góllal válaszoltunk, s a hajrában egyre több ziccert hagytunk ki. A pálya talaja sokat kivett a játékosokból, így a hajrára Szmola D., Svet M., Czili D. és Gabor Lukács J. is le lett cserélve, nehogy felesleges sérülés legyen.
A mérkőzésen bemutatkozott Ritzl Bence is a kapuban, akit a Pénzügyőr NB3-as csapatától igazoltunk a héten, sajnos Sikur Lajos kényszerpihenőre kell, hogy vonuljon pár hétre, csak a kapusedzői feladatokat tudja ellátni egy jó ideig, s Juhász Szabolcs is sérüléssel küszködik, így más lehetőségünk nem maradt. Reméljük, hogy ezzel a döntéssel tovább erősödtünk.
A mai találkozón Balogh M., Katona R. és Turcsán P. nem lépett pályára.
Köszönjük az Alsónémedinek a játékot!
Hajrá Bugyi-OBO SE.!