www.bugyise.hu

Dobogón zárta a őszt a női felnőtt csapat!

2019.12.09

Női Felnőtt csapatunk a szezon utolsó két mérkőzését hazai környezetben játszhatta. Mindkét mérkőzésen a két pontért léptünk pályára és az elvárásokat be is teljesítették a lányok.

11.30-án a Vácrátót csapatát fogadtuk. Ellenfelünk a sereghajtó de nem számítottunk könnyű mérkőzésre. A vácrátóti lányok kellemetlen ellenfélnek bizonyultak már több alakalommal is , hisz altatós játékukkal próbáltak lassítani minket és kellemetlen közbelövésekkel büntették a lányainkat. Ezen szerettünk voltan nagymértékben javítani és azt kell mondjam sikerült is.  Védekezésben mindkét félidőben összpontosítottak a lányok és a rengetek elhalászott labdának köszönhetően már az első félidőben tetemes előnyre tettek szert. A második játékrészben sem lassítottak a csajok és a játéklehetőséghez jutott juniorok is kivették a részük a nagyarányú győzelemből. Ellenfelünk szimpatikusan és sportszerűen játszott mindent megtéve hogy elkerüljék a súlyos vereséget. 

Bugyi SE - Vácrátót KSE ( 21 - 10 ) 39 - 23

Az utolsó fordulóban 12.07-én a Szigetszentmiklós csapatát fogatuk. Ellenfelünk fiatalokból álló gárda , akik szeretik a gyors kézilabdát. Ez be is mutatták lányainknak és a mérkőzés elején meg is leptek minket vele. 3 gólos hátránynál egy gyors időkéréssel rendeztük soraink és megmutattuk hogy mi is tudunk gyorsan én pontosan játszani. Öt gólos előnnyel mehettünk az öltözőbe. A második játékrészben kiegyenlített játékot láthatott a közönség, viszont a mérkőzés vége felé az ellenfél hibáit kihasználva minimálisan tudtuk növelni előnyünk így a két pont tudatában mehettünk a téli pihenőre. 

Bugyi SE - Szigetszentmiklós NKSE II. ( 22 - 17 ) 43 - 35 

Csapatunk ezzel a két hazai sikerrel befejezte a 2019 évet és a 2019/20 őszi szezont. Nagy örömmel mondhatjuk hogy dobogón zártunk és bizakodva várjuk a tavaszi folytatást!!! Szurkolóinknak köszönjük az egész éves biztatást és várjuk őket jövőre is !

Hajrá csajok! Hajrá Bugyi !!