www.bugyise.hu

Elbúcsúztattuk az évet és Andrási Zoltánt

2021.06.18
A Bugyi I-es felnőtt csapatunk évadzárójára került sor csütörtökön este. Csapatunk elég nehéz időszakon van túl, mondhatni, hogy alig éltük túl a szezont, azonban más csapatokkal ellentétben, mi lejátszottuk az összes meccsünket tisztességgel, becsülettel, s nem a könnyebbik utat választottuk. Az ifistáink, s pár Bugyi II-es játékosunk jelesre vizsgázott, hiszen segítettek, játszottak, ha baj volt. Az 5.hely lett a vége az idei szezonnak, amelytől egy kicsivel szebb álmaink voltak a keretünk kialakításánál, azonban az élet másképp alakította a sorsunkat. A bajnokság végére teljesen elfogytunk, s még ennek az 5. helynek is örülhetünk, mondhatni, kihoztuk a maximumot a rendelkezésre álló keretből.

Lezárult egy korszak, Andrási Zoltán 6 év után távozik a felnőtt csapatunk éléről, akivel sok szép pillanatot megéltünk együtt. Kívánunk neki sok sikert a folytatásban Szentendrén! Köszönjük a munkáját!

A csapaton belül is vannak visszavonuló jatékosok, akik a munkahelyi elfoglaltságaik miatt nem tudják vállalni a 2021-2022-es őszi szezont. Lacza Sándor és Füry Márton jelezte a Vezetőink felé, hogy befejezik az aktív pályafutásukat. Mind a két játékosunk nagy érték volt az Egyesületünk életében, így csalodottan vettük tudomásul a döntésüket. Nekik is köszönünk mindent! Tovabbá szeretnénk megköszönni a játékosok egész éves hozzáállását, az Önkormányzatunk, Szponzoraink, Szurkolóink támogatását, valamint a Magyar Labdarúgó Szövetség és a Pest Megyei Igazgatóság segítségét, kitűnő munkáját. Hajrá Bugyi SE.!!!!!

Folytatás:

 A továbbiakban a csapat magja a rendelkezésünkre áll a jövőt illetően, s a közös munka folytatása mellett döntött. Pár kérdőjel maradt, de a célok egyértelműek. Továbbra is szeretnénk, ha számolnának velünk, s az eddigiekhez hasonlóan, az élmezőnyhöz igyekszünk közeledni, hogy ez hogy sikerül majd,azt az idő megmondja. Ahogy az idei év is bizonyította, a kiszámíthatatlan helyzetre is fel kell készülnünk, amely nem egyszerű dolog, de megoldható. Éppen ezért, szerényen, s még több alázattal, munkával képzeljük el a következő évadot. Rendezett, biztonságos háttér, szép környezet áll mögöttünk, amelyre lehet építeni.  A keret vérfrissítése, fiatalítása elkerülhetetlen idővel, valamint vissza kell térni a heti három edzésre, amely alap követelmény a jó eredményhez, s ezen felül a fiatalok egyéni képzése, felzárkóztatása, szoktatása a felnőtt futball közegéhez további foglalkozásokat igényel.

Július 13-án kezdjük meg a felkészülést, ahol hosszú idő után ismét helyi kötődésű edző irányítja a társulatot. Aligha kell bemutatni Őt, Szőgyi Tamás a csatasor élén, segítője Majzik Bertalan.
 
A felkészülési időszakra az edzőmérkőzések már lekötésre kerültek, az összes talalkozón Megye I-es ellenfelek látogatnak hozzánk.

2021.07.17. szombat, 10:00, Bugyi-Felsőpakony

2021.07.21. szerda, 19:00, Bugyi-Gyömrő

2021.07.24. szombat, 10:00, Bugyi-Örkény

2021.07.28. szerda, 19:00, Bugyi-Pestszentimre

2021.07.31. szombat, 18:00, Bugyi-Gödöllő

2021.08.07. szombat, 17:00,  Bugyi-Jászfényszaru


A közel egy hónapos pihenőre kivánunk mindenkinek jó pihenést!