www.bugyise.hu

Első edzőmeccsünkön a Bag látogatott hozzánk!

2022.07.16
Bugyi-OBO SE. - Bag 4:0

 

Gólok:Czili B.2, Svet M.2


Elérkeztünk az 1.edzőmeccsünkhöz, ahol a Megye II.osztály északi csoportjában szereplő Bag látogatott hozzánk. Két teljes sor váltotta egymást nálunk, ahol 45 perces terhelést kapott mindenki, kivéve a Svet Martin és a Szmola Dániel, akik a 2.félidőn megosztoztak. Nagyon alacsony színvonalú találkozó volt, ahol látszódott az 1 hónapos pihenő a játékosokon, valamint ellenfelünk is szerény kerettel tudott csak a találkozón megjelenni. A mai napon Sikur Lajos, Horák Gyula, Józsa Máté, Králik Balázs és Pekker László nem lépett pályára a keretből, akik meghatározó játékosoknak számítanak a jövőben.Próbálgatjuk a játékosokat az előttünk álló időszakban több hadrendben is, az már látszik, hogy rengeteget futó csapatunk lesz ismét, ahol a sebesség nagy előnyünk lesz, viszont agilitásban fejlődnünk kell, hiszen a megye I.osztályban folyamatosan a faulthatár közelében kell futballoznunk a kiélezett helyzetekben. Tisztában vagyunk vele, hogy nagy nyomás lesz rajtunk, s az életünkért kell küzdenünk minden mérkőzésen, ahol nem minden esetben mi fogjuk irányítani a találkozót, de állni fogjuk a sarat, s nem szeretnénk változtatni az alapelveinken.A mérkőzéssel párhuzamosan a csapatunk másik fele mind a két félidőben külön készült, s kapta meg a terhelést. Nincs megállás, csütörtökön, pénteken edzés vár a fiúkra, szombaton pedig ismét edzőmeccs lesz 10:00-kor a Perbál ellen itthon. Van dolgunk bőven!
1.félidő:Juhász Sz., Bálint N., Svet M., Gáspár Zs., Kóbor Cs., Róhfeld G., Szmola D., Vertetics I., Czili D., Mucsi Zs., Czili B.
2.félidő:Lengyel Zs., Csurán J., Nagy G., Antal B., Szlovicsák T., Lukasik D., Erdős B., Riesz D., Szmola D.,(Svet M.), Turcsán P., Somogyi M.
Hajrá Bugyi-OBO SE.!!!!!