www.bugyise.hu

Felemás szereplés a női felnőtteknél !

2019.11.29

Női felnőtt csapatunk 11.17-én a Gyömrő VSK csapatához látogatott. Ellenfelünk masszívan a tabella közepén helyezkedik el így a két pontért utaztunk hozzájuk. A mérkőzés viszont nem úgy alakult ahogy elterveztünk. Ellenfelünk meglepett minket remek kapusteljesítményével, ami az első félidőben megbabonázta a lányokat. A második félidő is nehezen kezdődött hisz ziccereket hagytunk ki és rengeteg technikai hibát vétettünk , de lassan sikerült kihasználni állóképességi fölényünk és nagy nehezen meg tudtuk fordítani a mérkőzést. 

Gyömrő VSK - Bugyi SE  ( 10 - 7 ) 18 - 21

Múlt hétvégén az éllovas Göd SE vendégei voltunk. Bizakodtunk a győzelemben hisz itthon minimális vereséget szenvedtünk el ellenük. A mérkőzés viszont ismét nem úgy alakult ahogy terveztük. Rengeteg ziccert és technikai hibát vétettünk ismét, amit ellenfelünk nem hagyott megtorlatlanul. Valahogy nem hitték el a lányok hogy nyerhető ez a mérkőzés. Küzdöttek becsülettel de ezen a napon  nem nyerhettünk a listavezető ellen. Reméljük a rájátszás folyamán összekerülünk ismét a Gödiekkel és megmutathatjuk hogy hogy tudnak játszani  a Bugyi lányok!

Göd SE - Bugyi SE ( 14 - 9 ) 26 - 20

Most hétvégén ( 11.30 ) a Vácrátót csapatát fogadjuk a sportcsarnokban 16.00-tól! Várunk minden kézilabdabarátot ! Hajrá csajok! Hajrá Bugyi !!