www.bugyise.hu

Hazai pályán fogadtuk az Örkényt!

2021.08.15
Bugyi - Örkény  4:1,  félidő: 2:0


Gólok: Nahóczky B., Somogyi M., Horák Gy., Posta N.


Agilisan futballoztunk, s igyekeztünk megnehezíteni az Örkény dolgát. Tudtuk, hogy sok eltíltott játékosuk van, akiket az utolsó fordulóban állítottak ki az előző szezonban, azonban ez nem a mi problémánk, hanem az Örkényé, nekik is rendelkezésükre állt az átigazolási és a felkészülési időszak egyaránt, ahol volt idő felkészülni mind a két csapatnak. 
Tiszteltük ellenfelünket, de tartani nem tartottunk tőlük, nyomás nem volt rajtunk, hiszen edzünk becsülettel, így csak jól jöhettünk ki a találkozóból.
Olyan tempót diktáltunk a labdaszerzéseknél, amely meghatározta a jatékunk minőségét, ugyan szép produktummal nem sikerült bemutatkozni, azonban kemény és eredményes játékkal igen. Voltak a mérkőzés folyamán olyan időszakok, ahol nem mi uraltuk a meccset, azonban ez érthető egy olyan csapat ellen, aki egyértelműen a feljutást tűzte ki célul. A győzelmünk teljesen megérdemelt, hiszen könyörtelenül kihasználtuk az Örkény hibáit. Amikor kellett, tudatosan cseréltünk, s alakítottuk a felállásunkat olyanná, ahol minimálisra csökkentettük az ellenfél területeit a kibontakozásra. Dolgozunk tovább szerényen, s várjuk a következő mérkőzés kihívásait. Gratulálunk a győzelemhez!


Hajrá Bugyi SE.!!!!!