www.bugyise.hu

5-ből 1 utánpótlás csapatainknál!

2019.10.14

Szombaton minden utánpótlás korosztályban pályára léptek csapataink. Mint a U13 lányok, serdülő fiúk és lányok , mint az ifi női csapat.

U13 lányaink első bajnoki tornájára utazhattak Dunaharasztira. Sajnos rögtön az első fordulóban 2 kiemelt akadémia csapataival kerültek szembe. A DKKA I. ÉS DKKA II. minden téren erősebbnek és ügyesebbnek bizonyultak. Nem is beszélve a testi fölényről. Lányainknak nem szegte kedvét , várják a következő ellenfeleket és él bennük a bizonyítási vágy! Hajrá csajok !!

DKKA I. - Bugyi SE ( 21- 3 ) 39 - 6

Bugyi SE - DKKA II. ( 2 - 19 ) 4 - 41

Serdülő leány és női ifjúsági csapatunk Tóalmásra utazott a Sülysáp vendégeként. Bizakodtunk hogy mindkét mérkőzést lehozzuk, de serdülőink sajnos 10 gólos vereséget szenvedtek. Ismét a csapat lelkét Tarr Szonja és Kemecsei Éva tartotta . Következő ellenfelük Mogyoród , ahol reméljük fülig érő mosollyal fognak lejönni a pályáról a csajok.

Sülysáp SE - Bugyi SE ( 13 - 10 ) 28 - 18

Női ifjúsági csapatunk viszont hozta a kötelezőt és megvédte utánpótlás csapataink becsületét. Igazán gólzáporos mérkőzésen tudtak ellenfelük felé kerekedni és elhozni a két pontot idegenből.Kiemelni nem érdemes senkit , mert csapatként küzdöttek !!! Így tovább csajok !!

Sülysáp SE - Bugyi SE ( 14 - 19 ) 35 - 40

Serdülő fiú csapatunk az Angyalföldi Sportiskola csapatát fogadta itthon . Meglepően jól kezdtek a fiúk , hisz a jóval több edzésszámmal és a jóval nagyobb testi fölénnyel rendelkező vendég csapattal felvették a versenyt. Sajnos az első félidő végére elfogyott a szusz, így ellenfelünk kicsit meglépett. A második félidőben ismét lelkesen ,kreatívan és lendületesen kezdtünk de ellenfelünknek mindig volt  válasza így sajnos nem fértünk közelebb az Angyalföldi csapathoz. Szombaton Pázmándra utazunk és nagyon szeretnénk elhozni a két pontot !

Bugyi SE - Angyalföldi Sportiskola ( 11 - 19 ) 18 - 31