www.bugyise.hu

Két edzőmeccset már letudtunk.

2021.07.22

A felkészülésünk első hetében a Felsőpakony látogatott hozzánk, míg a 2.héten szerdán a Gyömrő csapatát láttuk vendégül. Mind a két társulat a Megye I-re készül. Csapatunknál nagy változások vannak terítéken, mind a két meccsen próbálgattuk a fiatalokat, hogy mennyire tudják felvenni a párharcokat és a játék ritmusát a magasabban jegyzett ellenfeleink ellen. Természetesen volt különbség, azonban az elsődleges cél nem az eredménycentrikusság volt,hanem az, hogy mindenki kapjon lehetőséget, s a mérkőzés szolgálja a felkészülésünket. Mivel 20 feletti a létszámunk, így szinte sort cseréltünk mind a két találkozón, aki nincs a pályán, az pedig külön dolgozik Majzik Bertalannal. A forgatókönyv hasonló volt szerdán is a szombati találkozóhoz képest. Ameddig van erőnk, masszívak vagyunk, azután szépen lassan elfogyunk koncentrációban és a támadások építésében egyaránt. A mérkőzések végeredmény mind a két mérkőzésen 6:3-as vendég sikert hozott. A 2.héten már 5 alkalommal készülünk, s a szerdai meccs után szombaton ismét a pályán leszünk, ahol a CSOKI látogat hozzánk 10:00-ás kezdéssel. Eredetileg az Örkény volt lekötve,de az 1.fordulóban pont velük kezdünk a bajnoki rajtnál, így változtatni kellett, mert nem lett volna célszerű lejátszani a mérkőzést.
A távozók között szerepel Füry,Lacza,Krajnc,Banu,Bödő,Budai,akik vagy időközben morzsolódtak le, vagy most született végleges döntés a napokban a sorsukról.
Az érkezők oldalán is változatos a sor, hiszen érkezett Czili, Nyeső, Kucsván tesók, Gáspár, Kovalik, Lukasik, Pekker, Soltic, Antal valamint a csapat magja is a rendelkezésünkre áll a folytatásban.
Bízunk a munkában és magunkban!

Hajrá Bugyi SE.!!!!!