www.bugyise.hu

Második edzőmeccsén is túl van a női csapat!

2020.09.02

Kedd este a Sportcsarnokban 2. edzőmérkőzését is lejátszotta a női felnőtt csapat. Ezúttal a Gyáli BKSE vendégeskedett nálunk. Ellenfelünk idén alakult és a Megyei bajnokság II. osztályában fog szerepelni, de játékosállományát erősre sikerült alakítaniuk. 

A mérkőzés kezdetén szinte az első tíz percben teljesen bealudtunk. Mi ízlelgettük az ellenfelet és kerestük a gyenge pontjaikat, míg ők sorozatban betaláltak és megléptek 7:1-re. Negyed óra után magunkra találtunk és elkezdtük az játszani amit tudunk és amiben erősek vagyunk. Vagyis futottunk. Ellenfelünk ezt a tempót nem tudta tartani, így a mérkőzés félidöjére átvettük a vezetés és 16-14 -es eredménnyel jöhetett a szünet.

Második félidőben kiegyenlített küzdelem folyt a pályán, ahol egyik csapat sem tudott elhúzni ellenfelétől. Folyamatos cserékkel és újabbnál újabb formációval próbálkozott mindkét edző, ami nem is csoda hiszen erre való  az edzőmérkőzés. A mérkőzés 30-27 hazai győzelemmel zárult. Ellenfelünk szimpatikus , lelkes  csapat benyomását keltette és sok sikert kívánunk nekik a szezonra . Játékunkon van mit javítani amit pótolni is fogunk a jövő vasárnapi bajnoki rajtra, de ezt megelőzően csütörtök este  ( 09.03. 19.30 ) az utolsó felkészülési mérkőzésen a Kunszentmiklós csapatát fogadjuk.

Bugyi SE - Gyáli BKSE ( 16-14 ) 30 - 27    ( Felkészülési mérkőzés )

Hajrá csajok! Hajrá Bugyi!