www.bugyise.hu

Szent István SE csapatai elvitték a 2 pontot az utánpótlás korosztályoknál.

2019.10.10

Múlt héten mind a serdülő, mind az ifjúsági csapat a Szent István SE csapatát fogadta. Sajnos mindkét csapat vereséget szenvedett , de a mutatott játék alapján bizakodhatnak a lányok a továbbiakban.

A serdülőknél az első félidőt odaajándékoztuk a vendég gárdának, hisz a mi hibáinkból élve szerezték góljaikat. A második félidőben Tarr Szonja és Kemecsei Éva góljaival felzárkóztunk, de az ellenfélhez közelebb sajnos nem tudtunk kerülni. Tisztes küzdelemben de alulmaradtak a lányok.

Bugyi SE - Szent Istán SE ( 7 - 14 ) 17 - 28

Ifjúsági csapatunk ugyan abba a hibába esett mint a serdülő alakulat , hisz az álmos kezdésnek köszönhetően meglépett az ellenfél a mérkőzés elején. Az időkérés után kicsit komolyabban , sőt keményebben játszott mindkét csapat. ami a kétpercek tekintetében meg is látszott (11 kétperc ). A második félidőben folytatódott a kemény játék de ellenfelünkhöz sajnos nem sikerült felzárkózni , így a vendég csapat vitte haza a bajnoki pontokat.  Szépséghibája a mérkőzésnek hogy a vendég szurkolók nem fair play módon viselkedtek mind a játékvezetők, mind a játékosainkra való tekintettel így a mérkőzés végén jelentés is született viselkedésükről. Ez a viselkedés nem gyerekbajnoki pályára való így elzárkózunk ettől a szurkolói magatartástól.

Bugyi SE - Szent Istán SE ( 9 - 17 ) 26 - 37