www.bugyise.hu

Szoros felkészülési meccs a bajnoki rajt előtt !

2020.09.04

Csütörtök este ( 09.03 ) utolsó felkészülési mérkőzését játszotta a felnőtt női kézilabda csapat. Kunszentmiklós csapatát láttuk vendégül, akik nagyon jó erőből álltak és gyors dinamikus kézilabdát játszottak ellenünk. Pont erre volt szükségünk így a bajnoki rajt előtt , hisz fel tudtuk mérni magunk. Sajnos több alapemberünk is hiányzott, de így is 18 fővel tudtunk kiállni a vendég csapat ellen.

Mérkőzés elején végre nem aludtunk be, így ellenfelünk nem rohant át rajtunk. Viszont agresszív és kemény védekezésük meglepte a lányokat. Még mi küzdöttünk a gólokért , ők könnyedén szerezték őket így lassan kezdtünk fáradni a félidő végére. Kicsit a Miklósi kapus is megbabonázta a lányokat és remek védéseivel, vagy a mi kapkodásunknak köszönhetően rengeteg ziccer védett.  Ez a félidei eredményen meg is látszott hisz 16-14 vendég előnnyel mehettek a csapatok szünetre.

Második félidőben mindkét csapat folyamatosan frissítette a gárdát hisz a nagy tempót kompenzálni kellett. Továbbra is folytatódott a kemény védekezés amibe mi is felvettük a versenyt, de sok egyéni és csapat védekezési hiba csúszott be a játékunkba. Sajnos a belső posztok hiányzó emberei nélkül elfáradtunk a végére és saját fegyverünkkel kaptunk ki a végén. 

Összegezve egy jó mérkőzést játszottunk amiből rengetek következtetést tudtunk levonni. Egy hetünk van a hibákat kijavítani és várni a Bugyi Sportcsarnokban 09.13 vasárnapi 18.00-kor kezdődő Csömör elleni bajnoki rangadó nyitányt. 

Bugyi SE - Kunszentmiklós KC ( 14-16 ) 34-39  Felkészülési mérkőzés

Hajrá csajok! Hajrá Bugyi !