www.bugyise.hu

Szoros mérkőzések utánpótlás téren !

2019.10.24

Serdülő fiú csapatunk Pázmándra látogatott a Velence SE vendégeként. Bosszankodva kezdtünk neki a mérkőzésnek , hisz a buszunk a Pázmándi tábla előtt lerobbant. Kb 3 km gyalogoltunk és a bemelegítő időnk is kevesebb volt , de álltunk elébe  hisz játszani jöttünk.

Szoros kiegyenlített első félidőt játszottunk , ahol egyik csapat sem talált a másikon fogást. Így minimális hazai előnnyel mehettek a csapatok szünetre. A második félidő elejét elszórakozták a srácok és egy 5-0 szériával a hazaiak 7 góllal is elmentek. Az ébresztő csak a 25 percben történt meg, ahol 1 gólra feljöttek a srácok Mestyán Márk gólerős játékának köszönhetően( 16 ). A fordítás sajnos elmaradt, de egy igazán tanulságos mérkőzésen vagyunk túl . Hajrá Srácok!

Velence SE - Bugyi SE ( 16 - 14 ) 30 - 28

Serdülő leány csapatunk a Mogyoród KSK csapatát fogadta szombaton. Ellenfelünkről semmit nem tudtunk, hisz az előző években egyszer sem találkoztunk velünk. Az első félidő kicsit puhatolózva kezdőzött ahol hol mi , hol a vendégek vezettek. A vendégek a félidő vége felé a védelmi hibáinkat kihasználva kicsit megléptek, így felszabadultabban vonulhattak az öltözőbe. A második félidőben sajnos nem tudtunk közelebb férkőzni a vendégekhez és így sajnos a két pontot a vendég gárda vihette haza. Következő fordulóban nehéz dolguk lesz a lányoknak, hisz az éllovas Ferencváros vendégei lesznek. Hajrá csajok! Hajrá Bugyi !

Bugyi SE - Mogyoródi KSK ( 10 - 15 ) 16 - 23

A serdülő lányaink mérkőzése után női ifjúsági csapatunk is a Mogyoród KSK csapatát fogadta hazai környezetben. Az első félidőben a vendégek egy kicsit jobban akarták a sikert és a kissé félénken játszó hazaiak felé kerekedtek. A második félidőben magukra találtak a lányok, köszönhető ez az 1000 fokon égő edzőjüknek. Szépen fel is zárkóztak , de a néhány kétperces büntetésnek köszönhetően ismét meglépett a vendég csapat. A 25 percben újabb rohamba kezdtek a lányok Makrányi Zsófi vezetésével ( 13 gól ), de így sem sikerült megfordítani az eredményt. Hétvégén Lajosmizsére látogatunk és el szeretnénk hozni a két pontot. Hajrá csajok! Hajrá Bugyi !

Bugyi SE - Mogyoródi KSK ( 12 - 18 ) 27 - 30