www.bugyise.hu

U12 lányaink Cegléden szerepeltek !

2019.03.27

Múlt vasárnap u 12 lányaink Cegléden szerepeltek, ahol két színvonalas mérkőzést játszottak.  Az első mérkőzésen Gödöllő csapata ellen még az öltözőben maradtak a lányok és így az álmos kezdésnek köszönhetően az ellenfél gyorsan meg is lépett és tisztes különbségre tettek szert. A második játékrészben egy teljesen más Bugyi lányokat láthattunk. Sokkal összeszedettebben és lendületesebben játszottak, ami az eredményen meg is látszott. Lelkes szülői kíséretünk folyamatosan biztatta a lányokat , de már csak a szoros eredmény elérésének örülhettek. Így is le a kalappal a lányok előtt.

Gödöllői SE - Vácrátót - Bugyi SE  ( 12 - 3 ) 18 -13 

Második mérkőzésükön sikerült az előző mérkőzés 2. félidejét lemásolni a csajoknak. Sokkal lendületesebb és pontosabb játéknak köszönhetően esélyt sem hagytak a Szentendrei lányoknak. Mindkét félidőt fölényesen nyerve begyűjtötték a 2 pontot és ismét boldogan jöttek le a pályáról. 

Bugyi SE - Szentendrei NKE ( 13-5 ) 22 - 9

Következő fellépésük Április 7. vasárnap Érden lesz a Treff csarnokban , ahol az Inárcs-Örkény és a Cegléd csapatával mérkőznek meg.

Hajrá csajok! Hajrá Bugyi !!