www.bugyise.hu

Utánpótlás csapatok

Szerdán fiú serdülő csapatunk a Veresegyháza csapatát fogadta a bajnokság II. fordulójában. A testi és technikai fölénnyel játszó ellenféllel sajnos fiaink nem tudtak mit kezdeni , de becsületükre legyen mondva ..... küzdöttek a mérkőzés végéig.

Szombaton a serdülő fiúk a Kőrösi Érd csapatához látogatott. Fiaink nagyon izgultak, hisz bajnoki rendszerben még nem játszottak. Ellenfelünkkel a tavalyi szezonban már találkoztunk , de sajnos mindkét esetben alulmaradtak a fiaink.

Ifjúsági csapatunk szombat délelőtt a jó erőkből álló Váci lányokat fogadták. A délelőtti mérkőzés mit sem számított, a lányok azonnal egymásnak estek. Remekül játszott minkét csapat így a kilátogató közönség igazán színvonalas első félidőt láthatott. Jó védekezés , biztos labdakezelés és kevés technikai hiba mindkét oldalon.

Nő serdülő csapatunk megkezdte a 2019/20 bajnoki szezonját az Országos serdülő bajnokságban. Rögtön az első fordulóban egy régióközponttal rendelkező csapat a Vác került a lányok útjába. Végig kiegyensúlyozott , megnyugtató előnnyel játszottak a lányaink így egy percig sem forgott veszélyben a győzelem.

Múlt vasárnap u 12 lányaink Cegléden szerepeltek, ahol két színvonalas mérkőzést játszottak. Az első mérkőzésen Gödöllő csapata ellen még az öltözőben maradtak a lányok és így az álmos kezdésnek köszönhetően az ellenfél gyorsan meg is lépett és tisztes különbségre tettek szert. A második játékrészben egy teljesen más Bugyi lányokat láthattunk....