www.bugyise.hu

Közérdekű Hírek

Közérdekű hírek

 

Ilyen még nem volt, hogy február 9-én játékra alkalmas legyen a centerpályánk! Igaz, sok munka volt vele, s csak áprilisban kezdődnek meg a gyepregenerációs folyamatok mind a két pályán, azonban, ha az időjarás is kegyes lesz hozzánk, akkor a főpróbát a Felsőpakony ellen már itt tudjuk játszani szombaton 11:00-ás kezdéssel.

A Bugyi SE. szóbeli együttműködési megállapodást kötött a Gödöllői SK. Tehetség Központjával, ahol Rózsavölgyi Sándor Klubelnök fogadta Szőgyi Tamást és Szőgyi Pált Gödöllőn. A Magyar Labdarúgó Szövetség követelesei alapján a Körzet Központoknak csatlakozni kell egy Tehetség Központhoz, s a Tehetség Központoknak csatlakozni kell egy Akadémiához,...

Szombaton délelőtt került megrendezésre az 1. Körzet Központi U-7/9-es Bozsik fesztivál Bugyin.Közel 100 gyermek futballozott önfeledten a két füves pályánkon, megérte korán kelni.:):):)

Halasztás!

2021.08.19

Az Ecser-Bugyi I. Pest Megye II.osztályú labdarúgó mérkőzés elmarad.A hazaiak kérték a találkozó halasztását, ennek megfelelően segítettük Őket.Legközelebb szerdán lépünk pályára Szigetszentmiklóson kupa meccsen.
Hajrá Bugyi SE.!

Az edzőpályán is kiépítesre kerültek a labdafogóhálók, így az új kispadokkal, korlátokkal, lelátókkal, eredményjelzővel, vilagitással teljes értékűvé vált a játéktér és környezete, amelynek a funkciója az eddigiektől jóval nagyobb arányban lesz kihasználva, hiszen 9 korosztályunk használja majd folyamatosan. Hajrá Bugyi SE.!!!!!