www.bugyise.hu

Közérdekű Hírek

Közérdekű hírek

 

Szombaton délelőtt került megrendezésre az 1. Körzet Központi U-7/9-es Bozsik fesztivál Bugyin.Közel 100 gyermek futballozott önfeledten a két füves pályánkon, megérte korán kelni.:):):)

Halasztás!

2021.08.19

Az Ecser-Bugyi I. Pest Megye II.osztályú labdarúgó mérkőzés elmarad.A hazaiak kérték a találkozó halasztását, ennek megfelelően segítettük Őket.Legközelebb szerdán lépünk pályára Szigetszentmiklóson kupa meccsen.
Hajrá Bugyi SE.!

Az edzőpályán is kiépítesre kerültek a labdafogóhálók, így az új kispadokkal, korlátokkal, lelátókkal, eredményjelzővel, vilagitással teljes értékűvé vált a játéktér és környezete, amelynek a funkciója az eddigiektől jóval nagyobb arányban lesz kihasználva, hiszen 9 korosztályunk használja majd folyamatosan. Hajrá Bugyi SE.!!!!!

A 2020-2021-es sportfejlesztési programunk jóvoltából elkészültek az új kispadok az edzőpályánkon, így tovább tudtuk növelni az értékét a létesítményünknek. Mivel nyártól rengeteg edzést, mérkőzést kell elbírnia a 2. füves pályánknak is, ezért elengedhetetlen volt a kultúrált cserepadok biztosítása a csapatok számára. Lassan haladunk előre, a...