www.bugyise.hu

A Bugyi SE. Labdarúgó Szakosztályának a 2020-2021-es kisértékű sportfejlesztési programját jóváhagyta a Magyar Labdarúgó Szövetség!

2020.04.23

Megérkezett a 2020-2021-es kisértékű sportfejlesztési program jóváhagyó határozata az elektronikus ügyfélkapun és az ügyviteli rendszeren keresztül. A nagyértékű ingatlanfejlesztés pályázatának az elbírálására még nem került sor, amelyet szintén várunk nagyon. Ezen beruházás a centerpálya fedett lelátóinak a kiépítését célozná meg. A kisértékű sportfejlesztési programot és a jóváhagyó határozatot a letöltés gombra kattintva megtekinthetik. A kisértékű pályázat összértéke 11.097.150 Ft, amely 9.528.387 Ft TAO-s forrásból és 1.664.047 Ft önrészből tevődik össze.

A pályázat tartalma a következő:

-Tárgyi eszköz beruházás címszó alatt:

A labdafogóháló kiépítése a centerpályán, PGC fűgyújtő egység vásárlása, új kispadok létesítése az edzőpályán.

-Utánpótlás nevelés címszó alatt:

Személyszállítás finanszírozása, sportfelszerelések, eszközök vásárlása, edzői bérek biztosítása.

Köszönettel tartozunk a Magyar Labdarúgó Szövetség és a Pest Megyei Igazgatóság Munkatársainak, az Önkormányzatunknak, Támogatóinkank és a Bugyi SE. Vezetőségének, hiszen nélkülük aligha sikerülne ütemezetten, zökkenőmentesen megvalósítani az álmainkat. A fejlődés töretlen!

"Mindenkinek van egy álma, azonban sokak számára ez az álom csak álmodozás marad. Álmokból születnek a nagy tettek és a szép dolgok, csak bátran előre, kis lépésekkel a nagy egész felé."