www.bugyise.hu

A Bugyi SE. leadta a nevezéseit a Magyar Labdarúgó Szövetség és a Pest Megyei Igazgatóság felé

2021.07.01
Egyesületünk a 2021-2022-es bajnoki évadra beküldte a nevezéseket az ügyviteli-rendszeren keresztül minden hadrafogható korosztályunk számára. A Bozsik program nevezéseit az U-7,U-9,U-11-es korosztályokra július 11. után lehet majd leadni.


A Bugyi SE. nagy meglepetésünkre a 2021-2022-es évadtól Körzetközponti szerpkört tölt be, ahol az U-7,U-9,U-11-es korosztályok játéknapjainak a szervezésében, megrendezésében vállal majd nagy szerepet. Ezen felül az U-10/11-es kiemelt tehetségek egységes képzési, nevelési és kiválasztási programját fogja végrehajtani a Tehetségközponttal karöltve. A Körzetközpontunkhoz várhatóan 10-12 klub fog tartozni majd, amelyek területi besorolása a nevezések után fog kialakulni. Az már biztosan látszik, hogy a szakmai vezető Szőgyi Tamás, s az operatív szervezői szerepkört betöltő személy pedig Lengyel Zsolt lesz a klubunkon belül.

Életünk első regionális bajnokságába neveztük a korosztályainkat az U-13-as és az U-14-es társaságoknál, amelyet már a Magyar Labdarúgó Szövetség égisze alatt szerveznek. Nagyon nagy feladat és kihívás lesz versenyezni a nagyokkal, azonban nem esünk kétségbe, megpróbaljuk a lehetetlent is. Tudjuk, honnan jövünk, s azzal is tisztában vagyunk, hogy egy közel 5000 fős Nagyközség áll mögöttünk, így elengedhetetlen lesz a jövőben a partnercsapatainkkal a közös munka és a jó kapcsolat kialakítása annak érdekében, hogy a kiemelt tehetségeknek a lehető legjobb példát és utat mutassuk.


A Pest Megye II.osztályú bajnokságaiba neveztük be az U-16-os és az U-19-es csapatainkat, ahol szintén nagy változások vannak folyamatban. Ugyan az edzők személye már szinte biztos, de még ne szaladjunk ennyire előre, csak nyugtával dícsérjük a napot. Létszámban és minőségben is előre kell lépnünk ezen korosztályoknál is.


Felnőtt csapatainkat a Pest Megye II. és a Pest Megye IV. osztályba soroltuk be, valamint a Pest megyei kupaporondon kell megállnunk a helyünket. Szintén keretbővítések és erősítések várhatóak itt is, természetesen csak addig, ameddig célszerű és kigazdálkodható a támogatások tükrében.

 Első körben a csapataink vezetőedzőivel kell megegyeznünk, a második körben pedig a csapatok összetételén kell rengeteget dolgozni. A kihívás nagy, de nem megoldhatatlan és jó úton járunk!


Jelenlegi korosztályaink:

U-5, U-6/7, U-8/9, U-10/11, U-12/13, U-14, U-16, U-19, Bugyi II., Bugyi I.

Tervezett korosztályok:
Futsal up csapatok, Retró hazai kispályás bajnokság 
 

Várunk mindenkit szeretettel! 


Hajrá Bugyi SE !!!!!