www.bugyise.hu

A Bugyi SE. pár hónapja szerezte be az új Exerlights tréning rendszert!

2020.01.05

A Bugyi SE. a Bozsik program jóvoltából a 2018-2019-es sportfejlesztési programjában jelezte a Szövetség felé, hogy szeretne élni a lehetőséggel, s megvásárolná az új készüléket, amely beszerzése részben a kötelezettségeink közé is sorolható, amelyre jóváhagyó határozat érkezett utánpótlás nevelés címszó alatt. A készülék értékének 90%-a TAO forrásból, 10 %-a önrészből tevődött össze. 2019. októberétől a legújabb verziója áll az Egyesületünk rendelkezésére, amely rendszer működtetéséért Szőgyi Tamás felel.Tesztelése a Bozsik fesztiválok és az itthoni edzések során megtörtént. Edzőink januártól a betanítás után folyamatosan használják majd a rendszert, legyen az bármely korosztály.

Hogy mi az az Exerlight tréning rendszer? Azt az Exerlights honlapjának a bevezetőjéből másoljuk be.

www.exerlights.hu

Forrás:www.exerlights.hu

Exerlights tréning rendszer

Az eXerlights játék- és edzőrendszer a csapatedzések és egyéni képzés új és innovatív módja, amelynek elsődleges célja a kognitív képességek fejlesztése egy kifinomult, professzionális edzéstechnológia által.

A csapat- és egyéni sportágakban, az iskolai- és óvodai testnevelésben, valamint a rehabilitációban egyaránt hasznos.

Az eXerlights segítségével mind a gyermekek, mind a felnőttek élvezettel vethetik bele magukat a változó körülményeket produkáló, valós idejű "virtuális" játékba.

LÉGY GYORSABB, JÁTSSZ OKOSABBAN,OPTIMALIZÁLD AZ EDZÉST!

Az eXerlights tréningrendszer telefonos applikáción keresztül vezérelhető, LED-es fényjelzések szabályozásával, valós időben (edzés/játék közben) manipulálja a játék irányát, a csapatok összetételét, a találati célfelületeket, de akár a játékterület méretét is.

Az eszköz egyaránt alkalmazható a csapatjáték fejlesztésére, egyéni képzésre, és a csapat-, vagy egyéni teljesítmény felmérésére, elemzésére.

A szoftver előre programozott gyakorlatokat tartalmaz, de rendelkezik olyan, tervező funkcióval, mely az edzők kreativitását felhasználva lehetőséget nyújt egyedi gyakorlatok létrehozására is.