www.bugyise.hu

Bugyi-OBO SE. rövidített névhasználat lesz a 2022-2023-as évadban a felnőtt csapatainknál!

2022.06.24
Egyesületünket évtizedek óta támogatja az OBO Bettermann Hungary Kft. A 2022-2023-as évadra is tetemes társasági adó felajánlással segíti a cégcsoport a Szakosztályaink működését, valamint támogatás terén is az Örkormányzatunk mellett kiemelt szerepet vállal a közös felelősségvállalásban, amelyért hálásak vagyunk és köszönettel tartozunk!Mint köztudott, a Bugyi SE.felnőtt csapata a bajnoki címének köszönhetően felkerült a Pest Megye I.osztályba, valamint a Pest Megyei Kupát is megnyerte, így kimagasló teljesítményével további megmérettetéseknek nézhet elébe több fronton is, amelyre mindenki felkapta a fejét.A magasabb osztályokban gyakran találkozunk a klubok és támogatók közös megnevezésével marketing szempontból, amely lehetőség a Bugyi SE.számára is nyitva állt a nevezések beadásánál, s élt is vele.Az elmúlt héten az OBO Bettermann Hungary Kft. Ügyvezetőjével, Hernádi Lajos Úrral egyeztetettünk a lehetőségről, ahol a felnőtt csapataink közös névhasználatához kaptunk engedélyt mindenféle ellentételezés nelkül, így a 2022-2023-as bajnokságban a Bugyi-OBO SE. rövidített néven szerepelhtnek a felnőtt csapataink a Pest Megye I. és IV. osztályban, a MOL Magyar Kupában és a Pest Megyei Kupában, továbbá a nyaron érintettek vagyunk a Bajnokok Tornáján és a Pest Megyei Szuperkupa döntőben is.Köszönjük Hernádi Lajos Úrnak és az OBO Bettermann Hungary Cégcsoportnak sokadszorra is a remek hozzáállást! Példa értékű, ahogy segítik évről évre az Egyesületünket!
Fontos megjegyezni, hogy a névhasználat visszavonásig érvényes, s csak az MLSZ Pest Megyei Igazgatósága felé járt lejelentési lehetőséggel, a bejegyzéssel kapcsolatos hivatalos nyilvántartási kivonaton szereplő adatok nem változnak továbbra sem!

 

Bízva a közös sikerekben, továbbra is várjuk a helyi és környékbeli támogatók jelentkezését, akik szívesen szponzorálják az Egyesületünket!