www.bugyise.hu

Július 21-én vasárnap a Börszönybe látogatunk! (Gyermekbarát)

2019.07.12

Kedves Túrázók!

2019.július 21-én vasárnap reggel 8:00-kor indul a Túra Szakosztályunk a Börzsönybe, ahová várjuk a jelentkezőket július 18-ig. Az eddig megszokottól eltérően, a sportcsarnok recepcióján nem lehet jelentkezni, mert zárva tart, Kaszásné Márkus Magdolnánál a 06-70-333-6921-es telefonszámon, vagy a facebook csoportunkon belül lehet jelentkezni. Tagoknak 2500 ft, külsősöknek 3500 ft, gyerekeknek 2500 ft, ölben ülő kisgyerek ingyenes. Fizetésre a buszon lesz lehetőség. Családoknak kifejezetten ajánlott úticél, amelyről Feith András oszt meg Veletek pár mondatot:

Kedves Túratársak!

Július 21-én vasárnap ismét lehetőségünk lesz egy kis sétával egybekötött kikapcsolódásra. Most a Szendehely melletti Katalinpuszta lesz a célpont.

Az eredeti kiírásból ugyan kimaradt, de ez is egy meglehetősen gyerekbarát hely, így családos programnak is kiváló lehetőség ez a nap. Ezen a linken olvasható egy jó leírás a helyről:

https://minimatine.hu/katalinpuszta-itt-jartunk

Aki pedig fárasztóbb kihívásra vágyik, lesz lehetősége nehezebb túrát is tenni a környéken. Viszek 5 db nyomtatott térképet a környékről, néhány fős csoportokba összeállva mindenki a saját erőnlétének megfelelő társakkal túrázhat a környező hegyekben. De aki csak egy könnyed sétára vágyik az végigmehet a Gyadai tanösvényen, ami csak 5 km hosszú, és alig van szintemelkedés benne. Illetve van még ezen kívül két másik könnyű tanösvény, akár össze is lehet fűzni őket.