www.bugyise.hu

Remek hìr èrkezett a Magyar Labdarùgò Szövetsèg Sportigazgatòsàgàtòl!

2021.02.18
A Bugyi SE. a Magyar Labdarùgò Szövetsèg àltal kezdemènyezett, 2020-as audit folyamatok lezàrulta, kièrtèkelèse  utàn a "C" szintű Körzet központi szerepkör betöltèsère kapott besorolàst.


Köszönjük a megtiszteltetèst ès a bizalmat! 


Az alàbbiakban olvashatjàk az èrtesìtő levèl tartalmàt, amelyet a Magyar Labdarùgò Szövetsèg Sportigazgatòsàgàtòl kaptunk:


Tisztelt Elnök Asszony/Úr, Kedves Sportvezető Kolléga,

Tájékoztatjuk, hogy az audit folyamatok, valamint azok kiértékelése lezárult és ezúton szeretnénk megköszönni együttműködésüket, pozitív hozzáállásukat.

Egyúttal tájékoztatjuk Önöket, hogy a 2020-as auditok eredménye alapján, a Magyar Labdarúgó Szövetség Elnökségének döntése értelmében sportszervezetük határozatlan időre (mely évente kerül felülvizsgálatra) az alábbi besorolást érte el:

Körzet Központ (C szint)

A megyei tehetség központ (B szint) a területileg hozzá tartozó körzet központokkal (C szint) felelnek az amatőr és Grassroots klubokban (D szint) nevelkedő labdarúgók kiválasztásáért, képzéséért és versenyeztetéséért.

A fent említett feladatokra vonatkozóan az alábbi menetrend várható az elkövetkezendő időszakban:

  1. Az auditot végző szervezet a felmérésről részletes egyéni értékelést nyújt a sportszervezetnek legkésőbb 2021.02.24-ig.
  2. A besorolással járó szakmai és finanszírozási ismérveket, a bajnoki rendszerre és a szabályzatokra vonatkozó tájékoztatást legkésőbb 2021.05.15-ig személyesen és írásban ismertetjük.

További sportsikereket kívánva,
Üdvözlettel: MLSZ Sportigazgatòsàga