www.bugyise.hu

TAO felajánlás érkezett a SKUBA Hungária Kft.részeről!

2022.07.06
A Bugyi SE.vezetői júniusban sikeres tárgyalást folytattak a SKUBA Hungária Kft. Ügyvezetőjével, Németh Nándorral.
A SKUBA Hungária Kft. Magyarország tehergépjármű alkatrész piacának meghatározó szereplője. Folyamatosan bővülő kínálattal követik a tehergépjárművek technológiai fejlesztései által indukált új alkatrészek iránti keresletet, de a fuvarozáshoz szükséges valamennyi tartozékot, eszközt megtalálhatják a raktáraikban.Jelenleg 9 telephelyen, azonos vásárlási feltételekkel, tapasztalt, kitűnő ismeretekkel rendelkező munkatársakkal várják, ha bármilyen segítségre van szüksége bárkinek.
Németh Nándor Úrral megállapodtunk abban, hogy a SKUBA Hungária Kft. a Bugyi SE. Labdarúgó Szakosztályának a működését, utánpótlás-nevelését közel 11,5 millió forintos társasági adó felajánlással támogatja a 2022-2023-as évadban, amelyért nagyon hálásak vagyunk és köszönjük szépen!
A támogatási szerződések megkötése már megtörtént a SKUBA Hungária Kft-vel és az OBO Bettermann Hungary Kft-vel karöltve, így a Bugyi SE. Labdarúgó Szakosztályának a 2022-2023-as sportfejlesztési programja 100%-os feltöltéssel készen áll az új esztendőre, s biztonságban várhatja az előttünk álló szezont.

 

Köszönjük a felajánlást, s kívánunk sikeres üzleti tevékenységet a támogatóinknak!